Iskolatáska program – szeptemberben

Temesvár, 2015. szeptember - Az Iskolatáska Program keretén belül idén is, a Kós Károly Közös­ségi Központban, az új tanév kezdése előtti tanszercsomagok kiosz­tására került sor, amelyben a Kohézió Egyesület nyilvántartásában sze­replő hátrányos helyzetű gyermekek és nagycsaládok gyermekei részesültek.

   2012-ben indította el a Kohézió Egyesület ezt a programot, együtt­működve a program fő támogatójával, a hamburgi TEMAH szociális csoportjával.

   A szerény anyagi háttérrel rendelkező szülőknek, akik több gye­reket nevelnek, komoly anyagi terhet jelent az iskolakezdés, ezért a Kohézió Egyesület, együttműködve a hamburgi TEMAH szociális csoportjával a Keresztszülő Program keretén belül, valamint az egye­sületi alapokból, az egyesület támogatóinak és baráti körének köszön­hetően, több mint harminc kisiskolás és óvodás gyermeket részesített támogatásban.
    A közösségi központban nagy volt a sürgés-forgás, sorra érkeztek a gyerekek a szülők kíséretében, és nagy volt az öröm, amikor megta­lálták a névre szóló tanszercsomagot: füzetcsomag, amely minden típusú fü­zetet, rajztömböt, vízfestéket, írószereket, színes ceruzákat, ceruzákat, ragasztót, filctollat, tollat stb. tartalmazott.
    A kellemes légkörben lezajlott találkozó után az egyesület nevében ezúton szeretném megköszönni a támogatóinknak és minden gyer­mek­nek jó tanulást és kitartást kívánok az elkövetkező tanévben.

HUSZ - Sipos Ilona programfelelős beszámolója


Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az értékrendről

A könyvben bemutatott értékrendi ábrázoló fejtegetések tovább bővíthetők, fejleszthetők ... >>

Fejtegetőre való feliratkozás:

Név:
E-mail: