Gyereknap a Kohézió Egyesülettel

Temesvár, 2015. június 1. - A Kohézió Egyesület a hagyománynak megfelelően idén is megszervezte a temesvári Kós Károly Közösségi Központban a „Gyereknap a Kohézióval” című rendezvényét. Az eseményen több mint ötven gyerek vett részt, az egyesület nyilvántartásában szereplő családok gyerekei mellett jelen voltak az egyesület tevékenységei iránt érdeklődő szülők és gyerekek is. Mert ez a nap nekik szólt, színes és változatos programot állítottunk össze.

   A rendezvény fő attrakciója a vidám, piros orrú Rici bohóc volt, aki nagy sikert aratott a gyerekek körében. A zsúfoltságig megtelt teremben az összegyűlt gyerekek és kísérőik érdeklődve követték, hogy a bohóc rekord idő alatt lufikat fújt és hajtogatott. A gyerekek jókedve és Rici bohóc poénjai a felnőtteket is mosolyra derítette. Az ügyesebbek kiprobálhatták a lufihajtogatás technikáját, de az előadás végéig Rici bohóc a fiúknak lufiból állatkát, a lányoknak virágot hajtogatott, majd egy vídám csoportkép elkészülte után távozott.

   Az interaktív tevékenység után, kicsik és nagyok egyaránt találtak maguknak elfoglaltságot. A közös játék öröme fokozta a jó hangulatot, a bőséges játékkészletből válogatva, társas és logikai játékokat játszhattak a résztvevők. Amíg a kicsik a szülők segítségével kirakós játékokkal ügyeskedtek, addig a nagyobbakkal egy csoporttevékenység keretén belül a következő projektet valósítottuk meg. Egyesületünk édességcsomagot osztott ki a jelenlevő gyerekeknek, és a némerországi TEMAH csoport jóvoltából a Keresztszülő program keretében a támogatott családok gyerekei tartalmas élelmiszercsomagban részesültek.

   A Kohézió Egyesület nevében ezúton szeretném megköszönni a támogatóinknak, a Kohézió Egyesület baráti körének és mindazoknak, akik hozzájárultak a gyereknapi rendezvény sikeréhez.

Sipos Ilona programszervező

Nyugati Jelen, 2015. június 01


Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az értékrendről

A könyvben bemutatott értékrendi ábrázoló fejtegetések tovább bővíthetők, fejleszthetők ... >>

Fejtegetőre való feliratkozás:

Név:
E-mail: