Díjazták a Szülővárosom, Temesvár vetélkedő résztvevőit

Temesvár, 2014. október 22. - A Kohézió Egyesület jótékonysági programjait támogató hamburgi TEMAH csoport még a tavaly meghirdette a Szülővárosom, Temesvár témájú vetélkedőt a hátrányos helyzetű családok gyermekei számára, akik rajzaikkal, festményeikkel, fogalmazásaikkal nevezhettek be a versenyre. A vetélkedőre beérkezett alkotásokat kielemezve a németek úgy döntöttek, hogy mind a 27 pályamunkát díjazzák.

A TEMAH csoport hét tagja, Uwe Horn vezetésével a napokban érkezett Temesvárra, hogy megbeszéljék a Kohézió Egyesülettel a további együttműködést és díjazzák a Szülővárosom, Temesvár vetélkedő résztvevőit.

A gyerekek műsorával színesített díjkiosztó ünnepségre október 22-én délután került sor a temesvári Ifjúsági Ház előcsarnokában.  A Kohézió Egyesület szervezésében megtartott ünnepségen részt vett a hamburgi TEMAH küldöttsége. A 27 díj közül 11-et a Kohézió Egyesület által támogatott hátrányos helyzetű családok gyermekei érdemelték ki. A díjazottak névsora: Avram Alexandru és Adrian, Görcsi Csaba és János, Wágner István és Renate, Magda Adriana, Párvány István, Iancu Valentin, Vass Sarolta és Zöld Timea, aki első díjas lett a vetélkedőn. Az ünnepség keretében Vass Sarolta VI. osztályos zeneiskolás diák fuvolán klasszikus műveket játszott, valamint fellépett az újmosnicai román néptáncegyüttes.


Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az értékrendről

A könyvben bemutatott értékrendi ábrázoló fejtegetések tovább bővíthetők, fejleszthetők ... >>

Fejtegetőre való feliratkozás:

Név:
E-mail: