Gyermeknap a Kohézió Egyesülettel

Temesvár, 2014. június 1. - A Kohézió Egyesület idén is megszervezte a Kós Károly Közösségi Központban a hagyományos Gyermeknap a Kohézióval című rendezvényét.  Az egyesület a Hétfejű tündér című bábelőadással ajándékozta meg a nyilvántartásában szereplő családok gyerekeit.

A zsúfolásig megtelt teremben a gyerekek és kísérőik érdeklődve követték a  Csíky Gergely Állami Magyar Színház bábszínészeinek, Vass Richárdnak és  Lukács Szilárdnak az előadását. Egyesek számára újdonságot jelentett a szokatlan bábtechnikák alkalmazása. Az előadás során egy kisfiú története tárult a nézők elé, aki képtelen beilleszkedni az őt körülvevő világba, de mint a mesében, végül győz a jó és a többiek szeretettel elfogadják a kisfiú másságát. A jelenlevők ismerkedhetek Lukács Szilárddal, a társulat új bábszínészével, majd az előadást követően kicsik és nagyok egyaránt találtak maguknak elfoglaltságot.

A közös játék öröme fokozta  a jó hangulatot, a kicsik a szülők segítségével kirakós játékokkal ügyeskedtek. A puzzle típusú kirakós játék elcsábította mind a gyerekeket, mind a szülőket is, a nagyok időre mérték össze gyorsaságukat és szebbnél szebb kirakott képek gyülekeztek az asztalokon.

Pataki Zoltán, Nyugati Jelen


Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az értékrendről

A könyvben bemutatott értékrendi ábrázoló fejtegetések tovább bővíthetők, fejleszthetők ... >>

Fejtegetőre való feliratkozás:

Név:
E-mail: