Gyermeknap a Kohézióval

Temesvár, 2013. június 1. - A Kohézió Egyesület a hagyománynak megfelelően június 1-jén szervezte meg a Kós Károly Közöségi Központban a Gyermeknap a Kohézióval című rendezvényét. 

Ezen a délelőtt folyamán több mint ötven gyerek vett részt, az egyesület nyilvántartásában szereplő családok gyerekei mellett jelen voltak az egyesület tevékenységei iránt érdeklődő szülők és gyerekek is. A délelőtt folyamán több kézműves sarok és foglalkozás várta az érdeklődőket, minden résztvevő szíve szerint ügyeskedhetett, korosztálynak megfelelő tevékenységeket és tartalmas programot állítottunk össze a számukra. A gyerekek rajzoltak, festettek, ragasztottak, hajtogattak, de a szülők is találtak maguknak elfoglaltságot.

A fiúk élvezetére csoportban puzzle kirakós játékok keretében mérhették össze gyorsaságukat és ügyességüket. A kisebbek számára mesesarkot működtettünk, a gyerekek tanulságos mesékkel ismerkedtek, mint a Hamupipőke, a Gyöngyszemű juhász, a Bíró leánya, A pulikutya.

Minden gyerek hazavihette az általa készített tárgyakat, minden résztvevő és az egyesület nyilvántartásában szereplő gyerekek csomagot is kaptak.

A Kohézi Egyesület nevében ezúton köszönjük meg Kóbor Györgynek, a csáki Caritas igazgatójának és az egyesület támogatóinak, önkénteseinek a segítséget és hozzájárulását a gyermeknap sikeréhez.

A gyermeknapi rendezvénysorozatunk folytatódott június 2-án, vasárnap délután a Színházat a gyerekeknek is című programunk keretén belül, mikor a Csiky Gergely Állami Színházban a Kohézió nagycsaládja  a Borsszem Jankó című bábelőadást tekintette meg.

Sipos Ilona programszervező beszámolója







Eseménynaptár
Április
H K SZ CS P SZ V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Az értékrendről

A könyvben bemutatott értékrendi ábrázoló fejtegetések tovább bővíthetők, fejleszthetők ... >>

Fejtegetőre való feliratkozás:

Név:
E-mail: